هکری مقدار زیادی ارز رمزنگاری شده که دارای ارزشی معادل 24 میلیون دلار بود را از سرویس امور مالی غیرمتمرکز شرکت Harvest Finance سرقت کرد.
در حقیقت این سرویس یک پورتال است که کاربران می توانند در آن ارزهای رمزپایه خود را سرمایه گذاری کنند و با توجه به تغییرات عوامل گوناگون سودشان را برداشت کنند.
بعد از اینکه این هک صورت گرفت، بلافاصله این خبر توسط مدیران شرکت Harvest Finance در حساب توییتر این شرکت و کانال دیسکورد تأیید شد. بر اساس پست های منتشر شده از این شرکت، هکر در سرویس خود توانسته مقادیر بسیاری ارز رمزنگاری شده را سرمایه گذاری کند و مبالغ بالایی را با کمک یک سیستم خاص، به کیف پول خود منتقل کند.
این هکر ارزهایی ها را سرقت کرده که به طور کلی 13 میلیون دلار USD Coin و 11 میلیون دلار تتر (Tether) می باشد. این اطلاعات را Harvest Finance پس از بررسی شناسه ی معامله ای به دست آورده است. گزارشات حاکی از این هستند که هکر 2 دقیقه پس از حمله برای دزدیدن ارزهای رمزنگاری شده، حدود 2/5 میلیون دلار به این پلتفرم برگردانده است که هنوز هم دلیل انجام این کار از سوی مشخص نشده است.

گفته می شود که فرد سارق شناسایی شده است و او اطلاعات قابل شناسایی بسیاری را از خود بر جای گذاشته است.
شرکت Harvest Finance در پست هایی که منتشر کرده قبول کرده است که علت این حمله مشکلات امنیتی در وب سایت آن ها بوده است و همین امر باعث شده تا مهاجمان امکان سواستفاده از آن را داشته باشند. این شرکت در این خصوص این چنین گفته است:
خود ما باعث ایجاد این خطای مهندسی شده ایم. نسبت به این هکر داکسینگ (حمله ی سایبری به اطلاعات اشخاص) انجام نخواهیم داد زیرا هر فردی حریم خصوصی خود را باید داشته باشد.
در ادامه Harvest Finance هکر را مخاطب قرار داد و گفت:
شما حرفتان را به ما ثابت کردید. در صورتی که بتوانید به کاربرانی که از آنها سرقت شده است دارایی هایشان را برگردانید، جامعه از این مسئله استقبال خوبی خواهد کرد و اگر این کار را انجام دهید، از این پیشامد می توانیم بگذریم.
این شرکت اعلام کرده در صورتی که فرد سارق ارز های دزدیده شده را برگرداند، پاداشی حدود 400 هزار دلار به او پرداخت می کند و همچنین گفته است که این پاداش بعد از گذشت 36 ساعت، 100هزار دلار خواهد شد.
Harvest Finance از کاربران درخواست کرده است که هرگز کسی در جهت پیدا کردن و دسترسی به اطلاعات شخصی این هکر تلاش نکند. همچنین این شرکت گفته است که کاربران بهتر است تمرکز اصلی خود را برای بازگرداندن سرمایه ی دزدیده شده صرف کنند و وقتشان را برای هک کردن اطلاعات این فرد هدر نکنند.
به طور کلی دنیای اینترنت پر است از شکاف های امنیتی این چنینی که باعث می شود تا افراد اطلاعات شخصی و مهم شان مورد نفوذ و هک مهاجمان قرار بگیرد. بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که در شبکه های اجتماعی نیز به همین منوال ممکن است خیلی وقت ها در معرض هک شدن تلگرام یا هک شدن اینستا قرار بگیریم. لازم است بدانید که هرگز نمی توان در دنیای اینترنت به امنیت کاملی دست پیدا کرد ولی تا حد زیادی می توان با فاش نکردن اطلاعات شخصی خود و در نظر گرفتن اقدامات امنیتی، کمی خود را محفوظ و مصون از این نگرانی ها نگه داشت.